Jak mě máma uhnízdila do hnízdečka pro mimina

Máma se rozhodla, že budu jako malé vraní mládě a pořídila mi hnízdečko. Abych se měl dobře a byl pořád v teple. Ne, nestavěla mi ho, jako čáp nebo veverka. Přečetla si článek u tety Vaničkové a napadlo ji, že by se nám mohlo to hnízdečko líbit. Rozuměj, mě i mamince.

Takhle to maminka nedělala! Objednala ho na webu mimi concept. Vybrali jsme si tohle zelené. Hnízdečko pro jiná miminka, než jsem já, můžete koupit také tady:

 

mimiconcept

Ne, tohle taky nejsem já. To je miminko z téhle stránky. Jsem sice taky moc hezké miminko, ale ležení na zádech s nohama nahoře v hnízdečku neprovozuju. Já ho totiž opravdu používám. Jak?

vincent-vrana-hnizdecko-poprve
Třeba takhle. Ležím a jsem celý napnutý. Co se bude dít. Možná jsem si i právě ulevil. Je mi fajn. Zkouším hnízdečko poprvé.
vincent-vrana-hnizdecko-v-kocarku
Cestuju v hnízdečku. Opravdu. Mám ho v kočárku a nemůžu se vůbec hnout. Mámě se to líbí. Hlavně mě už nese z bytu rovnou v hnízdečku a než sejde schody a dá mě do kočárku, spím.
A pak klidně přijedeme s hnízdečkem až do kavárny. Ségra si objednává čajovou konvičku. A já říkám, že bych si dal taky.
A pak klidně přijedeme s hnízdečkem až do kavárny. Ségra si objednává čajovou konvičku. A já říkám, že bych si dal taky.

vincent-vrana-hnizdecko-v-kolibce

No a tady mě máma opravdu uhnízdila. Hnízdo vložila do houpačky zavěšené pod schody. A tak si tu visím jako na stromě. Zakulacená záda, obemknutý hnízdečkem. To abych si asi připadal, že jsem pořád ještě v bříšku. Ale já vím, že nejsem. Vím to, protože tam se mnou nebyla ségra, rodiče, ani pejsek.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.